Flinstone

Over Flinstone

Hoe het begon

Flinstone Transport & Logistiek is opgericht in 1988 door de huidige eigenaar. De hoofdactiviteit was overwegend shuntwerk in het Gentse havengebied en gelieerd aan de leveranciers van de Volvo fabrieken. Gaandeweg werden de activiteiten uitgebreid vanuit de toenmalige vestiging in Heusden bij Gent en in de Gentse haven met TCC, de truckwash van Flinstone. Hiervandaan kon men sneller reageren op de vele adhoc opdrachten. Echter was de parkeerfaciliteit beperkt, waardoor een volgende verhuizing wenselijk was.

Flinstone vandaag de dag

In Juni 2018 is het pand van DSV Road in Gent-Zeehaven overgenomen door Flinstone om zo ook meer activiteiten op logistiek gebied te kunnen ontplooien. Flinstone beschikt nu over een ruim kantoor, 5000 m/2 opslagcapaciteit met 9 laadkaaien en daarnaast nog een overkapping van 2400 m/2 voor het cross-docken van (on)deelbare ladingen welke langs de zijkant van de trailer moeten gelost en geladen wordt. Ook kan men ruim 200 trailers parkeren.

De 40 trekkers zijn volledig uitgerust met de modernste telematica apparatuur voor een snelle informatievoorziening richting onze klanten.

De missie van Flinstone

Flinstone Transport & Logistiek staat als degelijke en neutrale partner voor kwaliteit en service. Of het nu gaat om shuntwerk in het Gentse havengebied, om (Inter)nationale tractie, of om onze Logistieke oplossingen. U krijgt altijd de hoogste mate van service en vakkundigheid aangeboden en kunt u profiteren van onze jarenlange ervaring.

test.